Draai je device a.u.b.
Draai je device a.u.b.

Alfine uitvaarten

Alfine uitvaarten

Alfine Uitvaarten is een kleinschalige onderneming met twee vestigingen: Driebergen (regio: Doorn, Maarn, Doorn, Driebergen, Utrechtse Heuvelrug) en Baarn (regio: Baarn, Soest, Hilversum, Hoevelaken, Eemland). Omdat wij volledig onafhankelijk zijn, kunnen wij altijd maatwerk leveren.

Persoonlijk uitvaartbegeleiding

Wij begeleiden een begrafenis of crematie die past bij uw levensstijl en zoeken met u naar de invulling die voor u betekenisvol is. In de dagen tussen overlijden en uitvaart staan we nauw met u in contact. Zodat u op eigen wijze vorm en inhoud kunt geven aan deze periode en aan het afscheid. Wij zijn uw flexibele en betrokken gesprekspartners en nemen de tijd die u nodig heeft.

vrouwelijke uitvaartbegeleiding

Moniek van Mens en Marion Kroezen vormen samen Alfine Uitvaarten

De schoonheid van de natuur geeft rust

Afscheidsbijeenkomsten en opbaringen vinden plaats op de door u gekozen uitvaartlocatie. Sfeer en stijl van de locatie kunnen de beleving van het laatste afscheid ondersteunen. Wij werken graag op locaties in de natuur en bij voorkeur met duurzame materialen.

Afscheid is meer dan de uitvaart

Rond een overlijden spelen vaak veel zakelijke, praktische en emotionele kwesties. Het kan fijn  zijn daar professionele hulp bij te hebben. Wij helpen u graag als u zaken wilt regelen voor overlijden en bij de afwikkeling daarna. Ook bij het emotionele proces kunnen wij u ondersteunen met stervens- en rouwbegeleiding.

De regio’s Utrechtse Heuvelrug (Doorn, Maarn, Driebergen, Leersum, Amerongen) en Eemland (Baarn, Eemnes, Hilversum, Soest, Hoevelaken) zijn ons voornaamste werkgebied. Ook buiten deze regio’s kunt u ons inschakelen om een begrafenis of crematie te verzorgen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang direct een bericht van nieuwe blogs!