Draai je device a.u.b.
Draai je device a.u.b.

Klantervaringen

Wat weer een mooie blog op jullie site! Nationale Weduwe dag, nee, ik wist niet dat het bestond..maar wat een mooie initiatief en mooie goede tips. Zelf ben ook een zogenaamde jonge weduwe, en ken de Stichting de Jonge Weduwe ook; fijn dat er een plek is waar je je verdriet, gemis en vragen kan delen. Want ja, met het gemis van je geliefde, de zorg voor jonge kinderen komt er zoveel op je af…waar iedereen mij soms het gevoel geeft dat het na een jaar wel weer moet gaan, gaat het soms juist even niet! Het gemis voelt vaak zo leeg!! Juist het zelf beginnen over mijn lief, of weer mijn verhaal mogen doen hoe soms iets kleins ervoor zorgt dat ik me zo alleen/verdrietig voel..is zo belangrijk. Dus fijn de aandacht ervoor! Want begrip van mensen die het ook hebben ervaren, is zo fijn! Van je omgeving mag en kan je dat niet altijd verwachten..dus nog nogmaals, fijn om de omgeving misschien op deze manier te helpen wat je soms nodig hebt! En mooi dat jullie daar stil bij staan!

Daniëlle Brinkhuis, Maarsbergen

 

We hebben het professionalisme en het prettige, ook informele contact met Moniek enorm kunnen waarderen. Alfine Uitvaarten is wat ons betreft een meer dan fantastische uitkomst als je een begrafenis of crematie moet organiseren

 

Moniek was erg betrokken, nam waar nodig de tijd en verzorgde de contacten met allerlei organisaties. Bovendien hield Moniek in de gaten of ik het ‘nog volhield’ en had ze oog voor mijn persoonlijke wensen (bijv. geen witte maar rode bloemen en kaarsen). Mede door haar inbreng is het een mooie uitvaart geworden.

 

Mijn moeder en ik hebben voor Alfine gekozen omdat wij een meer persoonlijke benadering verwachtten van een kleine uitvaartonderneming. Marion Kroezen van Alfine uitvaarten heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Zij voelde heel goed aan wat wij wilden en wat wij belangrijk vonden. Het is een mooie uitvaart geworden.

Moniek van Mens, Goed te weten, dat ik je als uitvaartleidster mocht ontmoeten. In een korte tijd, was je daar waar nodig. Kreeg de ruimte om mijn vader op een waardige en eigen manier te begraven. Daardoor het verlies te aanvaarden, om weer verder te gaan. Met dank.

Vriendelijk, goed bereikbaar, persoonlijk, rustig.

We hebben de persoonlijke betrokkenheid van Marion Kroezen zeer op prijs gesteld.  Zij was degene die in de voor ons moeilijke en verwarrende tijd zo kort na het overlijden heel veel organisatorische zaken regelde.  Ze leek overal tegelijk aan te denken en had ‘t al geregeld voordat wij er überhaupt bij stil gestaan hadden.  Heel fijn.

De benadering van Moniek is zeer persoonlijk maar daarnaast zeer adequaat. De afspraken die we van te voren met Moniek hebben gemaakt werden goed nagekomen maar er was zeker ook flexibiliteit mogelijk. Nooit teveel aanwezig, nooit te weinig: een geweldige keuze gebleken.

Een uitvaart met groot respect voor de persoon, de omgeving en de natuur. Prima begeleiding, sluit naadloos aan op een begrafenis op natuurbegraafplaats Heidepol (heidepol.nl). Zeer tevreden!

We zijn zeer tevreden!! Een intensieve week, uiteraard, maar het is geweldig gelopen allemaal!! De plek waar mijn moeder opgebaard lag, was bijzonder mooi ook. De contacten en begeleiding door Marion Kroezen was fantastisch!!Alle complimenten aan Marion Kroezen!! We hadden het niet beter kunnen wensen!

Ik ben zeer tevreden over de steun en de persoonlijke begeleiding van mw. Kroezen.Zij nam de tijd om alles rustig te bespreken.Het heeft mij  geholpen  gedurende de  dagen van afscheid nemen . Ook het eindgesprek 2 weken na de crematie heb ik als heel waardevol en warm ervaren.

We zijn met zoveel warmte, zorg en aandacht begeleid. Marion kwam met ideeen, vulde aan maar steeds met zorg, aandacht en respect naar onze wensen. Heel fijn en goed hoe de kinderen werden begeleid, en er aandacht voor ze was! Ook na het afscheid nam Marion de tijd om nog langs te komen en alles nog eens na te lopen, te horen hoe het met mij en de kinderen gaat…echt enorm fijn dat we zo kunnen terug kijken op een mooi en goed afscheid. dat klinkt cliche maar is voor ons zo waardevol!

Vanaf de eerste ontmoeting verliep het contact met Moniek van Mens zeer plezierig. Haar informatie en uitleg was duidelijk en compleet. Dit geldt ook voor de communicatie. Zij reageerde steeds snel op vragen, zowel telefonisch als via email. Wij hebben haar begeleiding als zeer plezierig ervaren en bevelen haar dan ook graag aan.

Marion wist precies de juiste personal touch aan de uitvaart van onze moeder te geven. Schot in de roos was de keuze voor het juiste  afscheidshuis. Kleinschalig, de persoonlijke verzorging van de medewerkers en gezellig. Zoals mijn moeder het gewild zou hebben.

Allerplezierigst contact,bejegening en begeleiding. Precies de juiste toon,empathie en ingetogenheid.

Het was een bijzondere ervaring om met Marion het afscheid van onze moeder op geheel eigen wijze vorm te geven. Warm, betrokken, helder, belangstellend en ondersteunend, mooi in evenwicht. Dank hiervoor.

Marion Kroezen was een fantastische warme vrouw die aanvoelt hoe je met mensen om moet gaan. Alles wat we maar wensten was voor haar geen probleem. Na de uitvaart ongeveer 1 mnd later is zij nog ‘s avonds een x langs geweest om alles nog even door te nemen. Zelfs een cadeautje gekregen. Fijn dat Marion hier is geweest in deze moeilijke tijd.

Zeer persoonlijke begeleiding. Staan open voor eigen inbreng. Denken goed mee. Zijn ook goed in begeleiding met kleine kinderen.

De uitvaart was zeer zeker niet standaard. Aan al mijn – soms buitenissige – wensen kon worden voldaan. De begeleiding was heel persoonlijk en warm en Marion, de uitvaartondernemer, heeft zich tot het uiterste ingespannen om alles zo mooi  mogelijk te laten verlopen. En met succes ! Waarvoor heel hartelijk dank.

Marion wist de perfecte balans te vinden tussen ons alle ruimte geven om het afscheid van mijn vader zoveel mogelijk passend te maken op wie hij (voor ons) was en ons bijstaan met goede en/of praktische tips wanneer je dat nodig hebt in de emotionele dagen voor de uitvaart. Zij was op de achtergrond waar het kon en nam de leiding waar dat nodig was. Daarnaast heeft ze ons laten ervaren dat deze dagen niet alleen maar geregel hoeven te zijn maar er ook ruimte is voor unieke en bijzondere contacten die deze dagen zeer waardevol maken.

Werkgebied

Regio Eemland en Utrechtse Heuvelrug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontvang direct een bericht van nieuwe blogs!