Draai je device a.u.b.
Draai je device a.u.b.

Klantervaringen

Een reactie naar Sascha:

Wij willen je ontzettend bedanken voor de goede begeleiding. Je bent echt een toppertje! Wat ik persoonlijk erg gewaardeerd heb (en ik weet dat mijn zus er ook zo over denkt), is je gave om met anderen mee te bewegen maar wel ontzettend oplettend te blijven. Daarmee bedoel ik dat je wanneer je dacht dat er misschien een betere manier, omschrijving, etcetera was of dat we überhaupt niet aan iets dachten of juist te veel met iets bezig waren, je dat dan ook duidelijk aangaf. Met alternatieven en suggesties kwam. Daar kun je wat mee! Kortom het was inspirerend en fijn werken met je.

Wat zijn wij blij dat we Moniek van Mens van Alfine Uitvaarten hebben gevraagd de uitvaart van onze moeder te begeleiden. Moniek heeft ons zorgzaam, betrokken en professioneel begeleid zodat wij, onder toch wel moeilijke omstandigheden, onze moeder een waardig en liefdevol afscheid hebben kunnen geven. Wij hebben ons in alle opzichten veilig en gesteund gevoeld met Moniek. Moniek heeft een hele lieve, open en warme manier van communiceren, aanwezig zijn en attent zijn, die recht uit haar hart komt. Ze voelde ons goed aan. Moniek gaf ons bij alle beslismomenten alle ruimte, en heeft ons aangemoedigd om het afscheid, in alle details, zo in te vullen dat het voor ons goed voelde. Moniek gaf ons daarvoor alle tijd. We kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid van moeder. We wensen iedereen een uitvaart onder begeleiding van Moniek.

Wij hebben Moniek als bescheiden en integer op deze moeilijke momenten in ons gezin ervaren. Zij was begeleidend en liet ieder tot een persoonlijke keuze komen.( Was best moeilijk met 9 verdrietige mensen!) Zij gaf ons het gevoel de hele dag beschikbaar te zijn. Nam ons in dagelijkse stapjes in het proces mee tot een mooi en goed einde. Wij kregen voldoende informatie en antwoord op al onze vragen. Daarbij was zij ook een fijne steun in de rug voor mij persoonlijk als vrouw van Piet en moeder van best een grote, emotionele groep kinderen en schoonkinderen (9). Professioneel, zorgzaam en lief.

Marion werd lid van de familie. Een groter compliment is niet denkbaar.

De slogan van” mens tot mens hebben” wij zeker als goed ervaren. Moniek hield veel rekening met de wensen van de familie. Eind conclusie: prachtig afscheid ,waar we als kinderen met een dankbaar gevoel op terug kunnen kijken ! Moniek bedankt daar voor!

Top service!

Wat weer een mooie blog op jullie site! Nationale Weduwe dag, nee, ik wist niet dat het bestond..maar wat een mooie initiatief en mooie goede tips. Zelf ben ook een zogenaamde jonge weduwe, en ken de Stichting de Jonge Weduwe ook; fijn dat er een plek is waar je je verdriet, gemis en vragen kan delen. Want ja, met het gemis van je geliefde, de zorg voor jonge kinderen komt er zoveel op je af…waar iedereen mij soms het gevoel geeft dat het na een jaar wel weer moet gaan, gaat het soms juist even niet! Het gemis voelt vaak zo leeg!! Juist het zelf beginnen over mijn lief, of weer mijn verhaal mogen doen hoe soms iets kleins ervoor zorgt dat ik me zo alleen/verdrietig voel..is zo belangrijk. Dus fijn de aandacht ervoor! Want begrip van mensen die het ook hebben ervaren, is zo fijn! Van je omgeving mag en kan je dat niet altijd verwachten..dus nog nogmaals, fijn om de omgeving misschien op deze manier te helpen wat je soms nodig hebt! En mooi dat jullie daar stil bij staan!

Daniëlle Brinkhuis, Maarsbergen

 

Ondanks een raar en moeilijk afscheid in tijden van Corona, heeft Moniek ervoor gezorgd dat het toch een mooi en persoonlijk afscheid werd, ondanks dat we er maar met 4 personen bij waren.

 

Alfine Uitvaarten heeft ons prima begeleid in het voor ons plotselinge afscheid dat we moesten nemen van onze moeder. Marion heeft heel erg met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Dat is zeker een moeilijke opgave met meerdere nabestaanden die tegelijkertijd door het overlijden overvallen worden. De communicatie was ook uiterst prettig, vaak was ze zelfs tot laat in de avond bereikbaar. We bevelen Alfine Uitvaarten zeker aan.

 

De benadering van Alfine, in dit geval Moniek Mens, was een verademing. Professioneel en toch heel persoonlijk, steun gevend en betrokken. Menselijk is het woord dat hier het beste past.

Marion was zeer attent en begaan. Het was een zeer persoonlijke en fijne begeleiding met daarin alle ruimte om invulling te geven zoals wij dat als familie wilden doen. Wij als familie hebben het heel aangenaam ervaren om door deze uitvaartzorg te worden begeleid. Ook alle aanwezigen hebben het als heel bijzonder ervaren.

Vriendelijk, goed bereikbaar, persoonlijk, rustig.

Ik ben zeer tevreden over de steun en de persoonlijke begeleiding van mw. Kroezen.Zij nam de tijd om alles rustig te bespreken.Het heeft mij  geholpen  gedurende de  dagen van afscheid nemen . Ook het eindgesprek 2 weken na de crematie heb ik als heel waardevol en warm ervaren.

We zijn met zoveel warmte, zorg en aandacht begeleid. Marion kwam met ideeen, vulde aan maar steeds met zorg, aandacht en respect naar onze wensen. Heel fijn en goed hoe de kinderen werden begeleid, en er aandacht voor ze was! Ook na het afscheid nam Marion de tijd om nog langs te komen en alles nog eens na te lopen, te horen hoe het met mij en de kinderen gaat…echt enorm fijn dat we zo kunnen terug kijken op een mooi en goed afscheid. dat klinkt cliche maar is voor ons zo waardevol!

Vanaf de eerste ontmoeting verliep het contact met Moniek van Mens zeer plezierig. Haar informatie en uitleg was duidelijk en compleet. Dit geldt ook voor de communicatie. Zij reageerde steeds snel op vragen, zowel telefonisch als via email. Wij hebben haar begeleiding als zeer plezierig ervaren en bevelen haar dan ook graag aan.

Allerplezierigst contact,bejegening en begeleiding. Precies de juiste toon,empathie en ingetogenheid.

Het was een bijzondere ervaring om met Marion het afscheid van onze moeder op geheel eigen wijze vorm te geven. Warm, betrokken, helder, belangstellend en ondersteunend, mooi in evenwicht. Dank hiervoor.

Moniek van Mens heeft ons geweldig ondersteund en geholpen. Ze denkt in oplossingen i.p.v. problemen. Ze is zeer betrokken bij de totale uitvaartzorg. Dankzij Moniek kunnen we terugzien op een heel mooi en persoonlijk afscheid van mijn zusje.

Marion wist de perfecte balans te vinden tussen ons alle ruimte geven om het afscheid van mijn vader zoveel mogelijk passend te maken op wie hij (voor ons) was en ons bijstaan met goede en/of praktische tips wanneer je dat nodig hebt in de emotionele dagen voor de uitvaart. Zij was op de achtergrond waar het kon en nam de leiding waar dat nodig was. Daarnaast heeft ze ons laten ervaren dat deze dagen niet alleen maar geregel hoeven te zijn maar er ook ruimte is voor unieke en bijzondere contacten die deze dagen zeer waardevol maken.