Draai je device a.u.b.
Draai je device a.u.b.

Bijzondere Uitvaart

Bijzondere Uitvaart

Wanneer u op een betekenisvolle manier afscheid neemt van uw dierbare, helpt dit bij het rouwproces. Alfine Uitvaarten heeft veel ervaring met het verzorgen van bijzondere en persoonlijke  uitvaarten.

Onze slogan is “afscheid op eigen wijze”. Bij een uitvaart staat het verhaal van de overledene centraal. Dat wat zijn leven uniek maakte; de vingerafdruk van de overledene.

Bij het verzorgen van een bijzondere uitvaart komt het aan op persoonlijke aandacht, goede afstemming en oog voor detail. Wij stellen alles in het werk om dit te realiseren. Zodat het laatste afscheid bijzonder en persoonlijk is. Precies zoals u dat wilt.

Uw uitvaartverzorgers

uitvaartbegeleiders Moniek van Mens en Marion Kroezen

Moniek en Marion zijn twee gepassioneerde vrouwen en de drijvende kracht achter Alfine Uitvaarten. Een van beiden is uw uitvaartverzorger en vaste aanspreekpunt.  Zij doorloopt met u het volledige traject van afscheid en uitvaart. De vrouwen doen hun werk vanuit alle openheid, warmte en liefde zodat ieder op eigen wijze invulling kan geven aan het afscheid.

Lokaal gevestigd

Alfine Uitvaarten is een lokale onderneming en kent de omgeving goed. Omdat we lokaal gevestigd zijn, kunnen wij de persoonlijke aandacht bieden en mogelijkheden aanreiken, die grote landelijke organisaties niet kunnen bieden. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen inspelen op al uw wensen.

De intimiteit van het voorbereiden van een uitvaart

Wij beseffen heel goed dat het voorbereiden van een bijzondere uitvaart een intieme aangelegenheid is. Daarom hanteren we geen standaardlijsten of vaste checklists. In de week na overlijden staan we nauw met u in contact om de voorbereiding van uw uitvaart goed te faciliteren. Wat is een geschikte uitvaartlocatie? Hoe maken we een persoonlijke rouwkaart? Hoe vullen we de uitvaartplechtigheid in? Welke details zorgen ervoor dat het een bijzondere uitvaart wordt? Uiteraard geschiedt alles in overleg zodat de uitvaart past bij de “vingerafdruk” van de overledene.

De mogelijkheden voor een bijzondere uitvaart:

In principe zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is uw uitvaart en wij staan volledig tot uw beschikking. In de loop van de jaren hebben we een netwerk opgebouwd van samenwerkingspartners die met net zo veel liefde en plezier als wij werken aan het mogelijk maken van bijzondere uitvaarten.

Groene uitvaart

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid.  Zelf proberen we ook bewust met het milieu rekening te houden. Daarom werken we graag met duurzame materialen. Lees meer over de mogelijkheden op onze pagina over de groene uitvaart.

Klantervaringen

We hebben voor vele anderen inmiddels een bijzondere uitvaart gefaciliteerd. Enkelen daarvan zijn zo vriendelijk geweest hun ervaring met Alfine Uitvaarten te delen. Lees hier alle klantervaringen.