Draai je device a.u.b.
Draai je device a.u.b.

Nuttige links

Nuttige links

Enkele suggesties voor het geval  u zich nader wilt oriënteren op onderwerpen rondom sterven, afscheid, begrafenis of crematie:

Lux atelier

Joost Romeyn van Lux Atelier maakt kisten en baren. Hij maakt deze op ambachtelijke wijze, van duurzame, veelal ecologische materialen. Persoonlijke aanpassingen maakt hij, in overleg met u, graag. Ook bent u welkom in zijn atelier om zelf (gedeeltelijk) een kist te maken, aan te passen of te bewerken. Lux Atelier levert ook lichaamswades.

Blog levenendood

Marion Kroezen schrijft over thema’s rond sterven, afscheid en rouw. Hier vindt u veel informatie en daarnaast beschrijft Marion persoonlijke ervaringen.

Blog Rememberme

Moniek van Mens schrijft vanuit haar ervaring gastblogs voor het online tijdschrift Rememberme.nl, Een eigentijds magazine over uitvaart en rouw

AR Video

Arthur Ike maakt professioneel en integer een video-reportage van het laatste afscheid. Met zorg en aandacht, gevoel en altijd de puntjes op de i.

Hemel-Bed

Madelon Revermann ontwikkelde een bijzondere ecologische kist, het Hemel-Bed, en ook de Hemel-Baar. Haar intentie is om troost te bieden door schoonheid en een eerbetoon te geven aan het leven, het lichaam en de ziel.

Eveline Rosenhart – celliste

“Mijn gave is warmte in klank uitdrukken”
Vanuit  deze gedachte brengt celliste Eveline Rosenhart haar muziek ten gehore. Met haar cellospel geeft ze een persoonlijk karakter aan bijzondere  bijeenkomsten en biedt iedereen de ruimte om emoties te laten spreken.

Niek Wittebrood monumenten

Niek Wittebrood van Steenidee heeft zich gespecialiseerd in het  ontwerpen en uitvoeren van grafmonumenten en grafkunst in natuursteen.

Artifex grafmonumenten

De professionals van Artifex ontwerpen, produceren, renoveren en plaatsen grafmonumenten in verschillende materialen. Zij bieden aandacht en prettige service

Akidia kisten

Massief houten uitvaartkisten. Brede keuze aan modellen. www.akidia.nl

Uitvaartverzorgers-info

Alfine Uitvaarten wordt ook vermeld op www.uitvaartverzorging-info.nl