Draai je device a.u.b.
Draai je device a.u.b.

Ondersteuning voordat iemand overlijdt

Ondersteuning voordat iemand overlijdt

Zaken regelen om regie te houden

Als u weet dat u op afzienbare termijn zult overlijden, kunnen er zaken zijn die u wilt bespreken of regelen. Ook als het levenseinde niet direct in zicht lijkt, is het goed om hierover na te denken. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden en ook in de laatste levensfase zelf de regie te kunnen houden. Om uw naasten duidelijkheid te geven en werk te besparen, of omdat u weinig mensen heeft om op terug te vallen. Wij staan u daarbij graag terzijde.

Wij bieden ondersteuning bij:

  • Voorbereiden van testament en/of levenstestament
  • Opstellen van een wilsverklaring voor medische zorg in de laatste levensfase
  • Vastleggen en op orde brengen van praktische en zakelijke gegevens voor nabestaanden (Wegwijzer voor naasten en nabestaanden©)
  • Opstellen van een uitvaartplan

Stervensbegeleiding

Het afronden van het leven gaat vaak gepaard met onzekerheid, angst, vragen over zingeving en spiritualiteit.  Als stervensbegeleider zijn wij voor u een klankbord. Om terug te blikken op uw leven, een manier te vinden om afscheid te nemen of dingen af te maken. Om de boodschap die u wilt nalaten of het gesprek dat u nog wilt voeren vorm te geven. Wij zijn met volle aandacht bij u en helpen u om ook de laatste periode van waarde te laten zijn.

Wij stemmen onze inzet volledig af op uw wensen en behoeften. De kosten zijn afhankelijk van de bestede tijd.

MarionmetTheo 800kB

Marion Kroezen in gesprek